Dotácie na rok 2023
top of page

Dotácie na rok 2023




Dôležitá informácia pre Vaše mesto, obec a jej obyvateľov. V rámci podpory trvalej mobility a ochrany životného prostredia existuje pre obce na Slovensku možnosť získať dotáciu pre zriadenie nabíjacej stanice pre elektro bicykle. Táto dotácia je poskytovaná príslušným krajom a môže pomôcť Vašej obci vytvoriť infraštruktúru pre elektromobilitu. Kraje svoje dotačné výzvy zverejňujú postupne, na tomto linku najdete aktuálny stav.


Nabíjacie stanice pre elektro bicykle sú pre dnešné časy stále viac potrebné, a to najmä v turisticky navštevovaných oblastiach, kde sa čoraz viac ľudí rozhoduje pre ekologické spôsoby dopravy. Predikcia vývoja trhu s elektrickými bicyklami hovorí jednoznačne o jeho stálom napredovaní. Vytvorením nabíjacej stanice pre elektro bicykle na území Vašej obce podporíte trvalo udržateľnú mobilitu a pritiahli by ste viac návštevníkov.


Ak máte záujem o zriadenie nabíjacej stanice pre elektro bicykle, rád by som Vám poskytol bližšie informácie o tom, aké kroky je potrebné podniknúť. Prosím, dajte mi vedieť, či máte záujem o túto možnosť a ak áno, môžeme sa dohodnúť na ďalšom kroku.


Ďalšie články blogu ktoré sa týkajú témy:



40 views0 comments
bottom of page