top of page

Motor Yamaha PW-X 2



Nový motor Yamaha PW-X2 je postavený na rovnakom hardvéri ako súčasný PW-X. Teraz sa ďalšie senzory a aktualizovaný firmvér snažia odstrániť nedostatky predchádzajúceho modelu. Yamaha PW-X2 2020 má 3 nové kľúčové funkcie:

1. Viac podpory pri vyšších kadenciách

Pri kadencii 80 ot / min výkon súčasného modelu PW-X výrazne klesá. Nový motor Yamaha PW-X2 2020 je navrhnutý tak, aby poskytoval podporu v oveľa širšom rozsahu kadencie. Podľa spoločnosti Yamaha nový model poskytuje až o 50% viac energie ako jeho predchodca pri kadencii 100 ot / min.

2. Viac senzorov

Quad Sensor System umožňuje motoru určiť, či a ako prudko ide bicykel do kopca alebo z kopca. Systém kombinuje tieto informácie s údajmi zo snímačov rýchlosti, kadencie a krútiaceho momentu, čo motoru dáva inteligentné informácie a umožňuje mu lepšie posúdiť jazdné situácie.

3. Automatický režim podpory

Nový motor Yamaha PW-X2 je vybavený systémom Quad Sensor a je vybavený automatickým režimom, ktorý citlivo prispôsobuje podporu v každej situácii.

Aktualizovaný PW-X2 má rovnaké technické parametre ako aktuálny Yamaha PW-X: 250 W nominálny výkon, krútiaci moment 80 Nm v režime „Extra Power“ a krútiaci moment 70 Nm v režime High / STD / Eco / + Eco. Yamaha ponúka celý rad možností na dokončenie systému, vrátane batérií, diaľkových ovládačov a displejov. PW-X2 je kompatibilný so všetkými batériami Yamaha vrátane internej 600 Wh „Multi Location 600“, rôznych externých doplnkov a novej internej 400 Wh. Tri displeje Yamaha siahajú od jednoduchého minimalistického systému po plne ovládatelné riadiace centrum s navigáciou a integráciou aplikácií. Výrobcovia môžu tiež zvoliť použitie batérií a displejov tretích strán. Yamaha PW-X2 2020 je k dispozícii aj ako „rýchlostná“ verzia pre S-Pedelecs a poskytuje motorovú asistenciu až do 45 km / h.

4 views0 comments
bottom of page