Projekt nových Nabíjacích staníc na východnej strane Malých Karpát v BSK
top of page

Projekt nových Nabíjacích staníc na východnej strane Malých Karpát v BSK

Návrh: Doľany - Zochova chata - Červený kameň - Pezinská baba

Financovanie: Nabíjacia stanica z prostriedkov Individuálnej dotácie BSK


Východná časť Malých Karpát nie je obsadená NS a tak cykloturista, ktorý chce navštíviť región a prejsť ho zo severu smerom na Pezinskú Babu, to bez nabíjania nezvládne. Podobne opačným smerom. Vytvorenie takejto regionálnej siete NS pritiahne do oblasti Viac cykloturistov z Bratislavy. Vlakom sa dostanú ľahko a pohodlne do Smoleníc a odtiaľ po značených cykturistických trasách až na Pezinskú Babu.


Reštauračné zariadenia, prípadne obce na trase by zriadením NS vytvorili vlastnú sieť NS s vlastným názvom a logom. Súčasťou každej nabíjačky bude mapa s odporúčanou trasou a vyznačeným najbližšou NS. Ako marketingovo využijú túto sieť jednotlivé zariadenia je už len na nich. Informácia na Vašom webe je samozrejmosťou, dajú sa organizovať nejaké výjazdy, poskytovať bonusy alebo zľavy pri návšteve partnerského zariadenia.


Momentálne sú v oblasti len 3 NS vid mapa


Takto by mohla vyzerať Vaša NS


O dotáciu na BSK treba požiadať čo najskôr, pretože objem financií je 270.000€ a na jeden projekt je vyčlenených max 7.000€, čiže spolu pre 38 subjektov.

Ak máte záujem sa stať jedným z NS na tejto trase a budete žiadať o dotáciu, napíšte mi prosím. Následne budem kontaktovať ďalšie zariadenia a o vývoji Vás budem informovať.

Pre správy použite prosím WhatsApp

Autor: Roman Pikaly

38 views0 comments
bottom of page